He Shou Wu si cele 6 beneficii vitale pentru sănătate

Updated: Jan 11, 2018


Fiind primele zile a noului an occidental, unii dintre noi se gândesc cum putem introduce mici modificări în dieta sau în stilul nostru de viață, pentru a ne ajuta să ne recâpătăm viguarea dupâ micile abuzuri făcute la mesele de sărbători.


He Shou Wu poate fi mica schimbare de care avem nevoie.


Utilizarea acestui tubercul roșu al viței de vie "polygonum multiflora" este un tratament tradițional in eliminarea acumulărilor de toxine din organism, reducea durerii, îmbunătățirea performanței sexuale, circulatiei sângelui și pentru a reduce efectele negative ale stresului.

He Shou Wu este adesea combinat cu ginseng, lingzhi și cordyceps intr-o formulă vestită destinată protectiei organismului.


Atunci cănd discutăm despre această plantă, 6 beneficii majore pot fi luate in considerare:


1. Longevitatea

Mai multe studii par să confirme afirmația că He Shou Wu stimulează organismul să producă substanțe care promovează longevitatea.

Substanta asupra careia He Shou Wu are cel mai puternic efect este Superoxid dismutaza, cunoscută ca fiind cel mai puternic antioxidant și agent de curățare a radicalilor liberi din organism.


2. Tonifierea săngelui

Tonifierea este un termen tradițional chinezesc care se referă la întărirea unei anumite părți sau a unui element al corpului. He Shou Wu s-a demonstrat că ajută la consolidarea membranelor celulelor roșii și promovarea creșterii lor.


3. Revitalizarea părului

În medicina tradițională chineză, părul este reflexia stării sângelui, ficatului și rinichilor. Acesta este motivul pentru care se consideră că He Shou Wu, cu puterea sa de a îmbunătăți circulația sângelui și stimularea celulelor roșii din sânge, poate ajuta la întoarcerea părului gri la culoarea inițială.


4. Cresterea imunitatii organismului

O cantitate impresionantă de studii farmacologice arată dovezi puternice pentru tratamentul cu He Shou Wu al diferitelor afecțiuni medicale, cum ar fi leziunile hepatice, cancerul, diabetul, alopecia, ateroscleroza și chiar bolile neurodegenerative.


5. Îmbunătățirea activitatii sexuale

Un studiu din 2014 a arătat că He Shou Wu poate crește secreția de testosteron și mobilitatea spermei. Scăderea numărului de spermatozoizi devine o problemă tot mai mare la populația masculină. De asemenea, prin îmbunătățirea circulației sanguine, zonele erogene capăta o sensibilitate crescută la stimularea sexuala. Prin urmare, He Shou Wu poate servi ca un afrodisiac.


6. Săderea nivelului de stres din organism

He Shou Wu este considerat un "adapogen", respectiv o plantă care lucreaza cu corpul tâu pentru a crea echilibru si armonie.

Medicina tradițională chineză specifica faptul ca He Shou Wu poate stimula abilitățile noastre intuitive, inspirând conștiința spirituală, si creativitatea.


Eca Brady is a fully licensed physician of Chinese Medicine BSc(Ac) MBAcC PGDip(CHM), practicing from Harley Street, London. She would be happy to help personalise a treatment plan for your condition, to read more about Eca click here.


Așadar He Shou Wu ar putea fi acel ajutor pe care l-ați căutat la acest inceput nou de an.66 views0 comments