Coaja de portocală și beneficiile iei pentru sănătate

Updated: Jan 11, 2018Dacă sunteți în căutarea unui coș cu fructe pentru o masă festivă, puteti folosi si coaja de portocală uscată (Chen Pi), nu numai că va adăuga ceva unic la aranjament, dar beneficiile pentru sănătate pot depăși mult aspectul estetic.


Folosită regulat in medicina chinezeasca Chen Pi are multe beneficii pentru sănătate, în primul rând în ajutorul său pentru sistemele digestive și respiratorii.

În medicina chineză vorbim despre stagnarea fluxului liber de energie (qi) în sistemul digestiv. Acest lucru are ca rezultat simptome, cum ar fi greață, vărsături, balonari, și chiar durere. În unele cazuri, există, de asemenea, lipsa poftei de mâncare, indigestie și un sentiment de opresiune în piept. Chen Pi ajută la ameliorarea acestor simptome prin reglementarea și îmbunătățirea sistemului digestiv.


Chen Pi poate fi preparată într-un ceai simplu sau amestecată cu alte plante medicinale pentru a ajuta si in cazul altor simptome.


Mirosul plăcut, gustul aromat si beneficiile pentru sănatate vor da un rafinament deosebit oricărei mese festive.


Întotdeauna, asigurați-vă că furnizorul de plante medicinale este autorizat înainte de a lua orice remediu sau supliment pe bază de plante.

Aceste rețețe sunt indicate sub supravegerea unui doctor de medicina chinezească.

14 views0 comments