Anul Nou poate fi un nou inceput, mai ales daca incerci sa rămai insarcinată..

Updated: Jan 11, 2018


Dacă suferiți de vaginită și aveti probleme in a rămăne insarcinată, puteți incerca să vă îmbunătățiți șansele cu o omleta cu frunze Goji deosebit de gustoasă pentru dumneavoastră și partenerul dumneavoastră.


Planta Goji, inclusiv fructele, frunzele, florile și coaja de rădăcină (Di Gu Pi) sunt considerate tonice potente. Fructele Goji, de asemenea, cunoscute sub numele de Gou Qi Zi, sunt considerate tonice nutritive, fiind bogate in anti-oxidanti, benefice in prevenirea problemelor de imbătrănire precum si imbunătățirea vederii.


Această plantă a fost mentionată inițial in scopuri medicale în “Cartea Cântărilor” – una din primele carti de medicina chinezeasca, scrisa cu mai mult de 3000 de ani in urma.

Î

n timpul dinastiei Jin (260 – 420 bc), Ge Hong, maestru al medicinii, a folosit sucul din fructele Goji pentru tratamentul tulburărilor oculare.


În timpul dinastiei Tang, Sun Simiao (581-682 ad), un faimos taoist și expert in medicina, a combinat această plantă cu alte ierburi pentru a crea o băutură tonică pentru ficat prescrisă in tratamentul bolilor oculare, si folosită pănă in ziua de azi de către doctorii in Medicina Chinezeasca.

Si tot in timpul dinastiei Tang, a fost creată vestita “Formula a celor cinci strămosi” combinănd fructele Goji cu semințele altor patru plante intre care cuscuta, si fructele de zmeură chinezească, creind astfel una dintre cele mai potente formule pentru tratarea impotentei, si imbunătățirea calităti spermatozoide.


Fructele Goji in medicina chinezească sunt folosite in tratarea deficienței ficatului și a rinichilor, a amețelilor, a vederii încețoșate, dureri și slăbiciuni de genunchi, disfuncție erectilă și infertilitate.


INGREDIENTE:

• Frunze Goji - 50gm si doua ouă


Mod de preparare:

1. Spălati frunzele Goji

2. Bateți ouăle, adăugați condimente (sare, piper și puțin vin de gătit) și amestecați cu frunzele Goji

3. Încălziți puțin ulei într-o tigaie și prăjiți amestecul pănă cănd oul este gata.

4. Serviti la masă.


Întotdeauna, asigurați-vă că furnizorul de plante medicinale este autorizat înainte de a lua orice remediu sau supliment pe bază de plante.


Aceste rețețe sunt indicate sub supravegerea unui doctor de medicina chinezească.

17 views0 comments